BamHout werkt er graag aan mee om de plasticsoep in de oceanen terug te dringen. Daarom leveren wij nu ook bamboe rietjes.

De rietjes zijn vaatwasserbestendig en kunnen honderden keren gewassen worden bij een temperatuur van 6o°C. Hogere temperaturen hebben wij niet getest.
Door de herbruikbaarheid helpt u het milieu en is de prijs van bamboe rietjes vergelijkbaar met plastic wegwerp exemplaren. Is een rietje versleten dan kan deze bij het GFT afval.

TIP: Voor een goede reiniging plaatst u de rietjes rechtopstaand in de bestekbak.

Let op. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Rietjes
Deze herbruikbare bamboe rietjes zijn ecologisch verantwoord, van nature anti-bacterieel en biologish afbreekbaar. De rietjes dragen bij aan het verminderen van de plastic soep in de oceanen.
Deze bamboe rietjes zijn een uitstekende vervanger voor alle andere soorten rietjes. 

De rietjes blijven stevig, ook als ze langdurig in uw warme of koude drankje staan. Ze zullen niet knikken of dichtvouwen.

Waarom zijn de rietjes groen?
De rietjes zijn gemaakt van puur bamboe stengels. Wij gebruiken absoluut geen bleekmiddelen of kleurstoffen om de natuurlijke uitstraling te veranderen.

Wat zijn de voordelen?
De rietjes zijn herbruikbaar, recyclebaar, van nature ani-bacterieel, eenvoudig te reinigen, milieuvriendelijk, voedselvriendelijk, aangenaam in gebruik, mooi om te zien, gaan lang mee, composteerbaar.

Reinigen in de vaatwassen
De rietjes zijn vaatwasser bestendig. Op een temperatuur van 60°C kunnen de rietjes honderden keren gewassen worden. Hierdoor zijn de kosten van bamboe rietjes vergelijkbaar met plastic rietjes. 
Handmatig afwassen kan ook

Met bijpassende borsteltjes kunnen de bamboe rietjes eenvoudig gereinigd worden onder de warme kraan of in een sopje.
De stevige borsteltjes zijn gemaakt van RVS (roestvast staal) en nylon. De borsteltjes gaan lang mee waardoor het milieu minimaal belast wordt. RVS is recyclebaar waardoor afgedankte borsteltjes bij het metaalafval mogen.

Grote aantallen
Wilt u grote aantallen bestellen, vraag dan a.u.b. via het contactformulier om een vrijblijvende offerte.

Afmetingen: 20 cm lang, dikte ca. 8 - 10 mm

 

De prijzen zijn exclusief 21% BTW