Levering en prijzen

Afhankelijk van de grootte en het gewicht kan de bestelling per post of pallet verzonden worden. Ophalen in Leusden op afspraak is gratis. In geval van een pallet zending krijgt u vooraf een opgave van de kosten. Bestellingen die opgehaald worden kunnen via iDeal of per bankoverschrijving betaald worden. Contant betalen kan alleen gepast.  Er is geen wisselgeld aanwezig.

Geleverde producten blijven eigendom van BamHout totdat er volledig is betaald. Indien de klant zijn/haar betalingsverplichting niet nakomt kunnen de geleverde producten teruggevorderd worden. Een betalingsverplichting blijft bestaan.

Grote orders worden in deelleveringen verzonden en gefactureerd. Ontvangen deelleveringen dienen eerst betaald te worden voordat een volgende levering wordt geproduceerd. Voor grotere opdrachten kan een aanbetaling worden gevraagd. Details worden in de offerte vermeld.

 

Prijzen
Prijzen in de webshop zijn exclusief 21 % BTW. 


Milieu 

Om het milieu te sparen wordt er zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen hergebruikt. Schoon zaagsel wordt als bodemverrijking gebruikt op de kwekerij waar BamHout gevestigd is. 

Privacy

Volgens de AVG wet is iedere ondernemer verplicht aan te geven of er persoonsgegevens verwerkt worden. Gebruikers van de webshop voeren persoonsgegevens in die met uiterste zorg beschermd worden. Gegevens worden alleen gebruikt om bestellingen te kunnen leveren en om contact te onderhouden.