Bamboe materialen

Wilt u zelf aan de slag met eersteklas bamboe materialen dan kunt u die ook bij BamHout vinden. Zowel voor particulieren als voor grootverbruikers.

Tevens kunnen wij (zeer) grote hoeveelheden hoogwaardig materiaal leveren tegen scherpe prijzen. Wij leveren bijna alle afmetingen rond, rechthoekig en plaatmateriaal naar klantwens. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Let op. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Hoogwaardige massief bamboe palen en stokken in verschillende afmetingen voor binnengebruik.

De palen zijn watervast verlijmd, zeer sterk en hebben een glad oppervlak. 

Door de hoge kwaliteit zijn de palen voor allerlei toepassingen inzetbaar. Bijvoorbeeld als trapleuning. Na behandeling met wasolie wordt de leuning vuilwerend en kan goed gereinigd worden. 
De 10 mm stokken kunnen als spijlen of deuvels ingezet worden.

De standaard lengtes kunnen op aanvraag ingekort of in de lengte gehalveerd worden. Ook is het mogelijk om de uiteinden af te ronden. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier

 

Let op! Palen langer dan 270 cm kunnen alleen afgehaald worden of als pallet zending verstuurd.

Afhalen kan op afspraak en is gratis. 

 

BamHout levert kwalitatief hoogwaardig bamboe plaatmateriaal voor binnen toepassingen. Het plaatmateriaal is tevens geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of tuinhuis mits rondom goed gelakt of behandeld met een beschermende olie. 

De platen zijn leverbaar in een standaard breedte van 1220 mm en lengte van 2440mm. Bij grote afnames zijn andere afmetingen op aanvraag leverbaar.
Afhankelijk van de dikte zijn de platen opgebouwd uit 3 tot 5 kruislings verlijmde lagen bamboe.

In onderstaande lijst staat een overzicht van het meest gangbare plaatmateriaal. Dit is slechts een klein deel van ons assortiment. Door onze directe samenwerking met de fabrikant kunnen wij materialen tegen scherpe prijzen aanbieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan, voor zowel kleine als grote aantallen. 

Heeft u project waarvoor u veel plaatmateriaal nodig hebt van een specifieke afmeting? Wilt u het materiaal CNC bewerkt hebben? Wenst u een behandeling met transparante (kleur)beits of  behandeling met UV-werende olie? Vraag naar de mogelijkheden want wij kunnen zeer veel maten en bewerkingen leveren.

 

Standaard maten bamboe plaatmateriaal
1220x2440x12 mm, 3-laags
1220x2440x20 mm, 3-laags
1400x800x40 mm, 5-laags
1220x2440x40 mm, 5-laags