Tafelstandaard voor iPad of andere tablet

Een iPad of andere tablet computer is handig in het gebruik en je kunt er ook prima een film op kijken. Alleen is het niet fijn om de tablet lange tijd vast te moeten houden. De mooie BamHout tablet standaard biedt de oplossing en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Een erg origineel relatiegeschenk.

De tafelstandaard blijft stevig op zijn plaats staan dankzij vervangbare anti-slip pootjes die niet spontaan los kunnen laten. De standaarden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit bamboe laminaat en afgewerkt met een laagje hardwax waardoor het hout beschermd is tegen vlekken.

Let op. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Uitverkocht

iPad standaard THB1601 rand 1

€ 19,50
Uitverkocht

iPad standaard THB1601 rand 1

€ 19,50

Tablet tafelstandaard voor iPad 3 en 4. Doordat de standaard speciaal voor dit model iPad is gemaakt staat de iPad stevig en kan in zowel horizontale als verticale positie bediend worden.

De standaard is glad geschuurd en voorzien van een beschermend laagje was. De randen zijn rondom afgeschuind. Eenvoudig te reinigen.

Materiaal: Bamboe
Afmetingen (lxbxh): 241 × 185 × 40 mm

Slanke standaard met twee standen voor iPad en iedere andere tablet met een dikte van 6 tot 9,8 mm. 

De standaard zorgt voor een stabiele plaatsing op tafel dankzij de rubberen pootjes die niet los kunnen laten. 

De twee groeven maken het mogelijk om de tablet onder een hoek van 12° of 45° te plaatsen. Onder 45° kan je aan tafel prettig werken en onder 12° foto's of een film kijken op de bank. 

Materiaal:     Bamboe
Afmetingen: 9 x 13 x 3,5 cm (LxBxH)
Afwerking:   Wasolie

Wilt u een andere maat of houtsoort, of een product dat niet op de website staat, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via het contactformulier.

Alle prijzen zijn excl. btw.

BamHout bamboe en houtbewerking. Maatwerk en kleine series.