Sokkels en zuilen

Om een kunstwerk volledig tot zijn recht te laten komen mag een prachtige sokkel niet ontbreken. BamHout maakt daarom sokkels exact op maat voor ieder (kunst)object. Ook planten staan prachtig op een sokkel.

BamHout sokkels onderscheiden zich door de fantastische uitstraling van prachtige natuurlijke houtsoorten en een perfect gladde afwerking. Sokkels kunnen van houtsoorten zoals eiken, mahonie, grenen, purperhart, gelamineerd bamboe etc. gemaakt worden.


Via het contactformulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vermeld a.u.b. de gewenste maten (Breedte x Diepte x Hoogte) in centimeters.

Wilt u een verzwaarde sokkel dan ook deze wens graag op het formulier vermelden.

Na ontvangst van het volledig ingevulde contactformulier kunt u binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte verwachten.

SOK194041 - Bamboe sokkel

Prachtige bamboe sokkel om een plant of kunstwerk op te plaatsen. De sokkels zijn leverbaar in bijna iedere gewenste afmeting en worden naar klantwens gemaakt. 

De sokkel wordt gemaakt van naadloos verlijmde, massief bamboe planken van topkwaliteit. Glad geschuurd en afgewerkt met een beschermende laag wasolie.

Door de afwerking is de sokkel bestand tegen een scheut water of alcohol- houdende vloeistof en kan ook met een vochtige doek schoongemaakt worden.

Indien een zware sokkel gewenst is kan deze met een zandvulling geleverd worden.

Vanwege het maatwerk moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 werkweken.

Materiaal:  Gelamineerd massief bamboe
Afmeting:   Volgens klantopgave
Afwerking: Glad geschuurd + wasolie

Offerte aanvragen


BamHout bamboe en houtbewerking. Maatwerk en kleine series.