Home » Webshop » Dragen en tillen

Voor veilig transport van zware en kwetsbare lasten kunt u ook bij BamHout terecht.

Wij leveren bamboe draagrekken voor transport van bruidstaarten en andere kwetsbare producten, geheel op maat gemaakt. De rekken zijn aan de onderzijde voorzien van rubber pootjes en aan de bovenzijde van een anti-slip laag.

De draagstang is rond en glad afgewerkt zodat deze makkelijk in de hand gedraaid kan worden bij het lopen op schuine paden of op trappen, met behoud van een optimale grip.

Wilt u een andere uitvoering dan hieronder afgebeeld, klikt u dan op deze link om het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen of een vrijblijvende offerte aanbieden.

Let op. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Wilt u uw kostbare bruidstaarten of andere producten veilig transporteren dan is een lichtgewicht draagrek onmisbaar.

Dit bamboe draagrek is geschikt voor lasten tot 45 kilogram zwaar en met een doorsnede van maximaal 50 cm.

Het rek is aan de bovenzijde voorzien van rubberen anti-slip strips. Aan de onderzijde zitten 4 stevige rubber pootjes om wegglijden in de auto te voorkomen.

Aan de uiteinden van het rek zijn ronde handgrepen gemonteerd die voor een stevige grip zorgen. Bij het traplopen zorgt de zeer gladde afwerking ervoor dat de stok goed in de handen gedraaid kan worden zodat het rek eenvoudig horizontaal te houden is.

Let op.  Het draagrek is alleen geschikt voor transport van statische lasten. Het rek is niet bedoeld voor transport van mensen of dieren.

Materiaal:      Bamboe laminaat
Afmetingen:  80 x 50 x 5 cm (LxBxH)
Afwerking:    Alle hoeken zijn afgerond. Het hout is behandeld met hardwax olie.