Home » Voorwaarden

Voorwaarden

Voorwaarden per januari 2022

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van typefouten.

Bezorgen

Kosten van leveringen tot 20kg binnen Nederland met afmetingen van maximaal 80 x 40 cm (met een maximum van 60 liter) zijn € 5,95.
Bij orders groter dan € 200,- en een gewicht lager dan 20kg, betaalt BamHout de verzendkosten binnen Nederland, tenzij anders vermeld bij het product in de webshop.

De prijs van leveringen boven de 20kg of met afmetingen groter dan 80 x 40 cm (met een maximum van 60 liter) of buiten Nederland is op aanvraag.

Levertijden

Voorraad artikelen worden aan:
- bedrijven binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling verzonden.
- particulieren binnen 5 werkdagen na ontvangst van het totaalbedrag verzonden.

Producten op bestelling en maatwerk:
Voor bedrijven wordt ernaar gestreefd de productie binnen 2 weken na ontvangst van de orderbevestiging te starten. Grote orders worden mogelijk in deelleveringen verzonden. De verzonden deellevering dient betaald te zijn voordat de volgende serie wordt geleverd. Voor grotere opdrachten kan een aanbetaling worden gevraagd, te voldoen bij de opdrachtverstrekking. Details worden in de offerte vermeld.

Productie voor particulieren wordt gestart na ontvangst van een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag, of 100% van het totaalbedrag voor opdrachten onder de €100,-.

Eigendom

Alle geleverde producten blijven eigendom van BamHout totdat de levering volledig is betaald. Indien de klant zijn/haar betalingsverplichting niet nakomt kunnen de geleverde producten teruggevorderd worden. Een betalingsverplichting zal echter blijven bestaan. Voor standaard producten betreft dit vergoeding van gemaakte kosten, voor maatwerk en producten op bestelling 100% van het factuurbedrag, mogelijk vermeerderd met gemaakte kosten.

Afhaalmogelijkheden

Op afspraak is het mogelijk om uw bestelling af te halen in Leusden.
Afhalen is GRATIS.

Betaalmogelijkheden

- Via iDeal
- Via een bank overschrijving
- Gepaste contante betaling bij afhalen (er is geen wisselgeld aanwezig)

Verpakkingsmateriaal

Om het milieu te sparen hergebruikt BamHout zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen. Wij hopen dat u hiervoor begrip kunt opbrengen. 

Privacy

Volgens de nieuwe privacy wet, de AVG, die per 25 mei 2018 is ingegaan, is iedere ondernemer verplicht aan te geven of er persoonsgegevens verwerkt worden. 

Omdat BamHout een webshop heeft worden hierin de persoonsgegevens van u verwerkt. Deze gegevens worden met uiterste zorg beschermd en alleen gebruikt ten behoeve van BamHout om uw bestellingen te kunnen leveren en met u in contact te kunnen komen.

Uw gegevens worden niet aan derden vertrekt, anders dan noodzakelijk om u van dienst te kunnen zijn. Derde partijen zijn postbedrijf en boekhouding. Betreffende derde partijen hebben allen een verklaring omtrent gegevensbeveiliging en bewaarbeleid overlegd.

BamHout bewaart uw gegevens gedurende maximaal 7 jaar na uw laatste contact. BamHout vraagt en bewaart niet meer informatie dan strikt noodzakelijk om u van dienst te kunnen zijn en om aan de wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen.